Terug naar lijst

Romige toppings voor crazy cupcakes!

Cupcakes op basis van zoetstoffen, recepten genoeg! Maar hoe werk je ze af? Met dit eenvoudig recept verkrijg je de beste resultaten, en dat, zonder suiker!

romige-toppings

Voor een romige topping, laat 100 g boter smelten in een pan op zacht vuur en klop het tot een glad mengsel. Voeg geleidelijk aan 195 g tagatosepoeder toe en een aroma naar keuze.

Liever een roomkaas topping?

Meng 12 g boter met vanille-extract tot een glad mengsel en voeg geleidelijk aan 195 g tagatosepoeder toe tot een dik mengsel. Roer hierbij 225 g roomkaas en mix vervolgens het mengsel gedurende anderhalve minuut.

Heerlijk bij muffins of cupcakes!

Aanverwante artikels
smoothie-rode-biet

Smoothie van rode biet

Geniet van een boost aan vitamine B9 en mangaan dankzij een suikervrije smoothie rijk aan antioxidanten, voorgesteld door onze foodie Everyday Marta.

Rabarber-limonade-limonade

Rabarberlimonade

Probeer deze frisse homemade limonade voorgesteld door onze kookblogster Marta Majewska – The Luscious Joys of Princess Misia! De combinatie van de zurige smaak van rabarber en citroen en de zoete smaak van sucralose en ahornsiroop is een must ! Een met zeer weinig suikers en dus weinig calorieën ook nog!