DOE DE TEST!

Goede voornemens langer volhouden met zoetstoffen!

Als op nieuwjaarsnacht de klok 12 uur slaat, heeft 70% van de Belgen nieuwe doelstellingen voor het komende jaar. Maar hoe houd je die goede voornemens vol? Voor de top vijf kunnen zoetstoffen alvast een belangrijke rol spelen …

zoetstoffen-goede-voornemens

Onlineapotheek Newpharma heeft een onderzoek gedaan naar de goede voornemens van de Belgen en stelde op basis daarvan een top vijf op. Eerste vaststelling: 7 op de 10 Belgen willen verandering bij de start van het nieuwe jaar. En hoewel dat verlangen naar een nieuwe start oprecht is, wordt het al snel weer vergeten. Volgens de enquête houdt enkele weken later maar 5% van de ondervraagden hun voornemens vol. 56% volgt ze nog af en toe en 10% is er zelfs nooit aan begonnen.

Top 5 van de goede voornemens

Zoals verwacht staan gewicht verliezen (38% van de antwoorden) en meer sporten (35%) bovenaan op de lijst met goede voornemens. Zoetstoffen zijn in dit geval een prima bondgenoot. Ontdek hier de 5 belangrijkste redenen waarom zoetstoffen het hele jaar door helpen bij gewichtscontrole. Bekijk ook andere nuttige tips om je ideale gewicht te behalen en ontdek hoeveel calorieën je per dag kunt vermijden dankzij het gebruik van zoetstoffen.

Op de 3e plaats (25% van de stemmen) staat een voornemen dat nauw samenhangt met de wens om gewicht te verliezen, namelijk gezonder eten. We geven je alvast enkele tips:

Het verlangen om positiever in het leven te staan en los te laten staat op de 4e plaats (25%), op de voet gevolgd door oplossingen zoeken om minder stress te hebben (24%). Voor dat laatste drinken wij alvast een heerlijke Matcha latte & Pink latte!

 Je kunt het volledige dossier van de enquête hier vinden.

 Vragen over zoetstoffen en jouw inname? Doe hier de test!